Forum o bezbjednosti saobraćaja u Crnoj Gori

Добродошли на интернет страницу “Безбједност саобраћаја у Црној Гори”.

Сви заинтересовани корисници се могу регистровати на нашем интернет порталу, чиме ће стећи додатне привилегије, које између осталог подразумијевају:

- приступ свим дјеловима портала,
- могућност постављања нових чланака и докумената,
- учествовање у дискусијама,
- правовремено добијање свих релевантних обавештења…

Искористите прилику да нам корисним сугестијама помогнете да додатно унаприједимо овај портал и тиме га учинимо још више интересантнијим свим групама корисника.

Желимо вам пријатан боравак на нашем порталу!
Forum o bezbjednosti saobraćaja u Crnoj Gori

Forum za sve ljude koji se profesionalno, amaterski i na drugi način bave bezbjednošću saobraćaja u Crnoj Gori


  Pax Fest tim - Opšte informacije

  Admin
  Admin
  Admin

  Posts : 38
  Join date : 2010-08-14
  Age : 41

   Pax Fest tim - Opšte informacije Empty Pax Fest tim - Opšte informacije

  Komentar  Admin on Sat Apr 02, 2011 8:24 pm

  Čast nam je da Vas pozovemo na multimedijalni događaj pod nazivom PAX FEST koji će se održati u nedjelju, 3. aprila 2011. godine na Fakultetu za državne i evropske studije u Podgorici.

  Ovaj događaj, shodno VII polugodišnjem Akcionom planu za implementaciju Komunikacione strategije o evroatlantskim integracijama Crne Gore zajednički organizuju Vladin Koordinacioni tim i Fakultet za državne i evropske studije.

  PAX FEST se organizuje u susret 4. aprilu, Danu studenata, ujedno i danu potpisivanja Vašingtonskog ugovora, kojim je formiran NATO, te će u duhu partnerstva u organizaciji učestvovati i studenti i predstavnici Univerziteta Donja Gorica.

  Festival, koji se održava pod sloganom ‘’MIR – Mladi i akcija’’ će biti podijeljen u više segmenata interaktivnog karaktera, kao što su: takmičenje u govorništvu, koje će se održati pod sloganom ‘’S ponosom kažem’’, zatim takmičenje za najbolju fotografiju, pod sloganom ‘’Širim dalje’’, kao i takmičenje za izbor i obrazloženje najboljeg video klipa, pod nazivom ‘’Vidim i osjećam’’.

  Multimedijalni događaj PAX FEST održaće se u nedjelju, 3. aprila 2011. godine, sa početkom u 16 sati, na Fakultetu za državne i evropske studije.

  U nadi da ćete prisustvovati ovom događaju,

  srdačno Vas pozdravljamo,

  Pax Fest tim

   Danas je Fri May 24, 2019 9:24 am