Forum o bezbjednosti saobraćaja u Crnoj Gori

Добродошли на интернет страницу “Безбједност саобраћаја у Црној Гори”.

Сви заинтересовани корисници се могу регистровати на нашем интернет порталу, чиме ће стећи додатне привилегије, које између осталог подразумијевају:

- приступ свим дјеловима портала,
- могућност постављања нових чланака и докумената,
- учествовање у дискусијама,
- правовремено добијање свих релевантних обавештења…

Искористите прилику да нам корисним сугестијама помогнете да додатно унаприједимо овај портал и тиме га учинимо још више интересантнијим свим групама корисника.

Желимо вам пријатан боравак на нашем порталу!
Forum o bezbjednosti saobraćaja u Crnoj Gori

Forum za sve ljude koji se profesionalno, amaterski i na drugi način bave bezbjednošću saobraćaja u Crnoj Gori


  Uprava policije Crne Gore "SAOPŠTENJE"

  Admin
  Admin
  Admin

  Posts : 38
  Join date : 2010-08-14
  Age : 41

  Uprava policije Crne Gore "SAOPŠTENJE" Empty Uprava policije Crne Gore "SAOPŠTENJE"

  Komentar  Admin on Sat Aug 13, 2011 6:16 pm

  Požar na Ćemovskom polju: usmeni ugovor, prije formiranja Uprave policije kao samostalnog organa, zaključili MUP i AMSCG

  Povodom izjave za koju je u medijima prenešeno da je nezvanično dobijena iz Ministarstva unutrašnjih poslova a u kojoj se navodi da je Uprava policije navodno odgovorna za štetu nastalu u požaru na Ćemovskom polju, u kojem je prije dva dana oštećeno i uništeno više stotina vozila, obavještavamo vas sljedeće:

  Ugovorne strane u usmeno zaključenom ugovoru o skladištenju privremeno oduzetih vozila na lokaciji na Ćemovskom polju bile su Auto moto savez Crne Gore sa jedne i Ministarstvo unutrašnjih poslova sa druge strane.

  Ističemo da je predmetni ugovor između AMSCG i MUP-a usmeno postignut prije formiranja Uprave policije kao samostalnog organa državne uprave.

  Od dana zaključenja tog usmenog ugovora pa do danas MUP, odnosno Uprava policije je koristila predmetnu lokaciju za skladištenje vozila pod uslovima i na način kako su to ugovorne strane - MUP i AMSCG predvidjele i detaljno ugovorile usmenim ugovorom.

  Naglašavamo da Uprava policije, odnosno pravni sljedbenik MUP-a u policijskim poslovima i zadacima (od kada je Uprava policije postala poseban organ), nije sa AMSCG zaključivala, usmeno ili pismeno, naknadne izmjene i dopune pomenutog usmenog ugovora, odnosno aneks ugovora.

  Iz toga proizilazi da MUP a ne Uprava policije ima prava i obaveze koje proističu iz navedenog usmenog ugovora između MUP-a i AMSCG.

  S poštovanjem,

  P O R T P A R O L
  Tamara Ralević


   Danas je Fri May 24, 2019 9:36 am